top of page
Bedrijfsfeest_01.jpg

TintelTuin feest

Aantal gasten: 550
Locatie: Taets Art and Event Park

 

Opdracht

TintelTuin is de overkoepelende organisatie van meer dan 90 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in de regio's Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Het doel van het personeelsfeest is vooral dank uitspreken: De afgelopen jaren waren turbulent. Door externe factoren fluctueert het aanbod van kinderen enorm in de opvang. Tijdens pieken hebben veel collega’s hard werk en overuren geïnvesteerd. Het personeelstekort in de kinderopvang is groot. TintelTuin wil het gaafste feest geven in deze branche zodat elke leidster hier wil werken.
Thema: "Het Draait Om Jou"

 

Resultaat

Het management heeft hard gewerkt met repetities om de hard werkende collega's persoonlijk te bedanken met een drumband show.  Nog 's wat anders dan een toespraakje. En we hadden geluk: prachtig weer, zodat de foodtrucks en de cocktailbar een super gezellige hangout maakten van de grote tuin. 

"Het Draait Om Jou": Binnen stond een band tegenover een volle dansvloer dankzij het verzoeknummers concept. En in de subruimtes maakten de Masters of Makeover naar wens de wildste kapsels. Nog op de foto met een achterwand naar keuze? Tuurlijk.

Referentie van TintelTuin

Dit feest was precies wat we voor ogen hadden: lekker eten, goede muziek en verschillende area's. De volgende maandag bleek dat elke collega weer andere dingen heeft meegemaakt. Hier wordt nog heel lang over nagepraat, vooral over de Robbie Williams show: precies het gewenste effect.

Alvast aan de slag met uw bedrijfsfeest? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina:  Bedrijfsfeest.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page