top of page

Over S4Events

Wij ontwikkelen, produceren en regisseren de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven en de overheid: van personeelsfeest tot fundraising-gala, van bedrijfsopening tot productintroductie en van vakbeurs tot weekendje-weg. Ons kantoor staat in Haarlem, ons werkgebied is heel Nederland.

Klik op een foto voor info over diverse cases.

 

Wilt u direct met uw evenement aan de slag?

Bel ons voor een afspraak, we komen vrijblijvend naar u toe, met een hoofd vol ideeën en een laptop vol foto’s. 

Onze Kernwaarden

 

Persoonlijk

Van de eerste brainstormsessie tot en met de succesvolle uitvoer organiseert één en dezelfde eventmanager uw evenement. Geen overdracht van verantwoordelijkheid, geen ruis op de lijn. Tijdens het event kunt u zelf mee-feesten, vergaderen en dineren. De organisatie is volledig in handen van uw S4Events vertrouwenspersoon.

Creatief
S4Events maakt een verfrissend maatplan voor uw doelgroep en uw doelstelling, wij schaven net zo lang totdat het 100% naar wens is. Pas dan volgt er een contract en een handtekening. Tot die tijd is onze inzet gratis en vrijblijvend.

Ontzorg
Wij zijn er bij tijdens de voorbereidingen, tijdens het evenement en tijdens de evaluatie. U kunt alles aan ons overlaten. S4Events managed het project en ziet niets over het hoofd.

Vakkundig
Ieder z’n vak. Laat de organisatie van uw live communicatie over aan een specialist.

Prijsbewust
S4Events heeft wél de kennis en kunde van de grotere bureaus, maar niet de overhead. S4Events zorgt bovendien met originele ideeën en slimme tools dat uw investering aantoonbaar rendeert.

Onafhankelijk
Weten welke locatie, cateraar of artiest waarin uitblinkt is ons vak. Wij zoeken de beste match voor uw doelgroep, doelstelling en budget. Onze ervaring leert ons welke combinatie werkt en welke niet…

Duurzaam

Wij werken duurzaam in zowel onze eigen organisatie als in de evenementen die wij organiseren.

Alvast aan de slag met uw volgende event?

Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Enkele opdrachtgevers

Wasco-logo_BW.png
tinteltuin-logo-BW.png
Logo-provincie-Noord-Holland-BW.png
ING-BW.png
IMCD-Logo-BW.jpg
PCI-BW.jpg
simon-levelt-BWjpg.jpg
Logo_S4_200x200.png
bottom of page