top of page
Wasco-Nxt,Gen_01.jpg

Wasco Nxt.Gen

Aantal gasten: 2.200
Aantal stands: 60
Locatie: Papendal Sportcentrum

 

Opdracht

Wasco onderscheidt zich van concurrerende technische groothandels door: meer service, meer kennis en meer betrokkenheid. Dit doen ze met trots, passie, ambitie en vakmanschap. Steeds meer installateurs maken de overstap naar Wasco. Om meer omzetgroei te behalen en de energietransitie uit te voeren, zijn meer technici nodig. Met deze vakbeurs in een festivaljasje richt Wasco zich pro-actief op jongeren, om ze met hulp van alle exposanten, enthousiast te maken voor een baan in de techniek.

Thema: Nxt-Gen.

 

Resultaat

De bouwploeg heeft zich 10 dagen door modder en code geel moeten ploeteren. Gelukkig hadden we separate toegangswegen zodat voor de gasten alles onaangetast bleef. En het resultaat overtrof alle verwachtingen. Wat een prachtige festivalbeurs! Meer gasten dan geregistreerd, meer animo dan verwacht. Alle exposanten hebben activiteiten voor jongeren gepland: het was een grote belevenis die op de korte termijn alle bezoekers heeft geïnspireerd zodat op lange termijn meer jongeren voor techniek zullen kiezen. 

Referentie van Wasco

Een festival-vakbeurs is nog nooit georganiseerd in onze branche. Wat zijn we blij dat we onze nek hebben uitgestoken:  Het tevredenheidsonderzoek van gasten en van standhouders was precies wat we hoopten: hele dikke voldoendes.  De lange termijn visie om nu al de jeugd te interesseren voor dit mooie vak heeft de ogen van de rest van de branche geopend. Zelfs onze concurrenten willen heel graag meedoen met een volgende editie van Nxt.Gen.

Alvast aan de slag met uw vakbeurs? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina's:  Vakbeurs  of  Festival .

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page