top of page
Oostfestival_2014-082.jpg

Reinaldapark festival

Aantal gasten: 1.300
Locatie: Reinaldapark, Haarlem

 

Opdracht

Bijna vier jaar lang was Haarlem-Oost zijn belangrijkste park kwijt. Het is volledig gerenoveerd. Het park vervult een belangrijke functie voor de omliggende groenarme woonwijken. Het park is aangelegd conform de ontwerpvisie om het voor zoveel mogelijk verschillende groepen bezoekers aantrekkelijk te maken. De openingsdag dient deze visie te reflecteren. Ontwerp een modern festival met multiculturele activiteiten en entertainment, voor alle leeftijdsgroepen. 

 

Resultaat

Het organisatie-comité van de gemeente Haarlem heeft gemopperd op de drukke agenda van de burgemeester. Hij had geen tijd het park te openen. In het diepste geheim hebben we zijn spectaculaire entree georganiseerd, samen met de wereldkampioen flyboarden. Daarna kon het festival losbarsten met artiesten zoals: The Originals, Soulmachine, Musical Dance Center, Hind, DJ Dennis van der Geest, Danny de Munk. En activiteiten zoals: Aquaballs, Skaten, Schminken, Baseball, Powerkiten, Brandweerdemo, Petanque, Yoga, Zumba en nog veel meer...

Referentie van de gemeente Haarlem

De poets van de burgemeester is bij alle ambtenaren ingeslagen: wat een fantastische opening! Het festival daarna was professioneel georganiseerd:  toegangswegen, stroomvoorziening, toiletten, backstage.  EHBO en beveiliging was dik in orde. En het festival was voor elk wat wils, precies wat we wilden uitstralen. 

Alvast aan de slag met uw festival? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina: Festival.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page