top of page
OVERONS-Case-Imbema_06.jpg

Imbema

Aantal gasten: 125
Locatie: Level11, Amsterdam

 

Opdracht

Elk jaar verzorgt Imbema tijdens de Aquatech beurs, een zakelijk diner voor internationale genodigden. Vooral corporate relaties krijgen verschillende uitnodigingen van verschillende bedrijven. Zorg ervoor dat dit diner door locatiekeuze, originaliteit, culinaire invulling en ontzorging meer aanspreekt dan dat van andere partijen. Imbema wil dit event gebruiken om de persoonlijke band tussen cliënten en Imbema accountmanagers te versterken. Imbema zal verbindingen leggen met haar relaties. Het thema is immers: Connect & Protect.

 

Resultaat

Level11 is voor internationale gasten misschien wel de mooiste locatie met een 360 graden uitzicht over de stad. Rondvaartboten en een eigen aanlegsteiger zorgen voor een filevrije pendel tussen de RAI en Amsterdam centrum. De gasten worden getrakteerd op een 7 gangen menu. Bij elk gerecht word live aan tafel de laatste hand gelegd door één van Imbema’s accountmanagers. Deze “chefkok” geeft tevens uitleg over het gerecht en de wijn. Deze gastheer breekt het ijs voor alle gasten die elkaar voor deze avond nog niet kennen

Referentie van Imbema

Het programma is perfect uitgevoerd, zonder dat de gasten weet hadden van de complexiteit die erachter schuil ging. Door het roulatiesysteem kon Imbema exact bepalen wie bij welke andere gast en welke accountmanager aan tafel kwam. Wij hebben daardoor een maximaal rendement uit deze avond weten te halen. Door de flexibele planning en de podiumshows tussendoor, hebben de gasten nooit een “stoelendans” gevoel gekregen.

Alvast aan de slag met uw galadinert? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina: Galadiner.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page