top of page
OVERONS-Case-UTS_01.jpg

UTS

Aantal gasten: 160
Locatie: Eigen distributiecentrum UTS

 

Opdracht

UTS Management heeft een nieuw concept ontwikkelt waarbij door slim werken een enorme CO2 reductie gerealiseerd kan worden. Zorg voor een indrukwekkende spektakelshow op maat waarvoor dit plan de rode draad vormt. Zorg voor de metamorfose van het eigen UTS terrein en loods, zodat gasten met een Wauw-effect binnenkomen. Zorg voor alle logistiek, techniek en catering en zorg dat publieksveiligheid gegarandeerd is.

 

Resultaat

De gastenontvangst is hartelijk, echter enigszins onlogisch… Bij de ingang ontvangt iedereen een glas, terwijl de champagne aan de andere kant uitgeschonken wordt… Garderobe en de bijbehorende nummertjes? Hetzelfde laken een pak… Door de inzet van acteurs zorgt S4Events ervoor dat deze logistieke onhandigheid niet als vervelend wordt ervaren, maar juist als vermakelijk. De eerste spreker zal deze ontvangst-act gebruiken als metafoor: deze onlogische werkwijze is immers aan de orde van de dag als het om bouwplaats-leveringen gaat: Dit gaat vanaf nu veel beter! De show die hierop volgde was overweldigend en vanaf nu was de hele logistiek van het evenement geoptimaliseerd.

Referentie van UTS

Heerlijk: een bureau dat meedenkt en onze boodschap weet te vertalen naar de praktische uitvoer op een manier waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben! S4Events heeft bovendien alle expertises in huis om onze bedrijfshal om te toveren in een spannende evenementenlocatie. Vakkundigheid en bovenal veiligheid staan hoog in het vaandel van S4Events.

Alvast aan de slag met een event op uw eigen terrein? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina: Eigen terrein.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page