top of page
07_Galadiner_01.jpg

Galadiner

Een uitgeserveerd diner of sit-down dinner is een discipline die niet elke cateraar beheerst. De kracht van S4Events is weten welke cateraar waarin uitblinkt. 

 

Organiseert u een galadiner voor zakelijke klanten en prospects? Of een diner voor medewerkers / teamleden? Wie de doelgroep ook is: een galadiner straalt luxe en kwaliteit uit. Bij S4Events hebben we ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van de meest chique diners. Bij een proefdiner kiezen we het menu van drie, vier, vijf (of meer?) gangen. De chef-kok en de sommelier mogen hun kunnen bewijzen: culinaire hoogstandjes en begeleidende wijnen die professioneel worden uitgeserveerd. Alles moet kloppen aan een gala diner, De juiste uitnodiging, voorzien van dresscode in het voortraject. Bij de start van de avond beginnen we met een correcte tableseating. 

De dieetwensen, allergieën en voorkeuren hebben we van tevoren al tijdens het registratietraject in kaart gebracht: zo voelt elke gast zich welkom.

Wilt u exact de verschillen weten tussen een buffet, een walking-dinner, een running-dinner, een chef's dinner en een sit-down dinner?

Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Check de case:  Imbema.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page