top of page
Alle aandacht bij de speech

Bolton Bouw 50 jaar

Aantal gasten: 130
Locatie: Forteiland IJmuiden en Duin & Kruidberg

 

Opdracht

Familiebedrijven zijn de ruggengraat van onze economie, Bolton is er één van. De vrienden Cor Bol en At Ton legden 50 jaar geleden het fundament voor deze maatschappelijk betrokken bouwonderneming. Volgens de huidige directeuren, Peter en Arjan, is de kwaliteit van hun product zo goed als de kwaliteit van de medewerkers. Aan deze opgeleide en ervaren vakkrachten heeft Bolton z'n 50 jarig succes te danken. Op dit feestweekend is alleen het beste goed genoeg. De mooiste locaties, het lekkerste eten en de beste live band. Bedenk een evenement met vele ingrediënten en toch een relaxte ongedwongen sfeer, zoals die hoort bij ons bedrijf. 

 

Resultaat

Het is een evenement met heel veel ingrediënten geworden. En tóch voelden de gasten zich relaxt en verliep alles heel gemoedelijk en automatisch. Na enkele keren uitstel vanwege coronamaatregelen mocht het eindelijk doorgaan mét coronabewijs in onze eigen bubbel van een exclusief Forteiland en een exclusief hotel Duin & Kruidberg. 

Referentie van Bolton bouw

Zaken doen en contracten tekenen voor een evenement in coronatijd... Daarvoor is vertrouwen nodig. Door veelvuldig persoonlijk contact gaf S4Events ons dit vertrouwen en we zijn blij dat we met Sven in zee gegaan zijn. Van gedwongen uitstel is geen afstel gekomen en toen het uiteindelijk mocht hebben we een fantastisch weekend gehad, met alle mensen die zo belangrijk voor ons zijn. Als rapportcijfer geven wij een dikke 9.  

Alvast aan de slag met uw jubileumfeest? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina: Jubileum.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page