top of page
TG_GG-A_053.JPG

DTG  &  GG  fusie

Aantal gasten: 1.200
Locatie: Amsterdam Convention factory

 

Opdracht

Alle werknemers van “De Gouden Gids” en “De Telefoongids” zijn sinds kort collega’s. Dit evenement is de afsluiter van een string-of-events als ruggengraat van het fusieproces. Vroegere concurrenten (op o.a. de advertentiemarkt) gaan nu gezamenlijk door 1 deur. De nieuwe collega's gaan een gezamenlijke toekomst tegemoet met veel (nieuwe) mogelijkheden. Vertaal dit gegeven naar een hip en trendy feest met vernieuwend eten, drinken en dito entertainment, zoals men nog nooit eerder gezien heeft.

Thema: op naar de gezamenlijke toekomst!

 

Resultaat

Not even the sky was the limit bij dit fusiefeest. Na de aftrap mocht we "los". Een live-feed, direct vanuit de cockpit, laat 2 intergalactische piloten zien (gespeeld door de directeuren) Het ruimteschip waarin wij allen aanwezig zijn stijgt op. Grote subwoofers laten de zaal letterlijk trillen, het projectiescherm telt af, lichtflitsen, rookeffecten, vlammenwerpers… Terwijl het intro van “intergalactic” luid klinkt, vallen de gordijnen naar de feestruimte: uw feest van de toekomst begint, met futuristisch eten, drinken en het beste entertainment dat Nederland te bieden heeft.

Referentie van De Telefoongids

Dit slotstuk was de kroon op ons harde werk: het samenvoegen van 2 bedrijfsculturen, 2 identiteiten, 2 panden. We realiseren ons dat de twee bedrijven opgebouwd zijn uit ons gezamenlijke human capital. Niets is te gek om dit te laten slagen en dat straalde dit feest uit. Een constante stroom van heerlijk eten, dito drinken en waanzinnig entertainment in een logistiek lastige, maar oh zo'n mooie locatie. Geslaagd!

Alvast aan de slag met uw fusietraject? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

Meer informatie op de pagina: Fusie en Overname.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page