top of page
04_Familiedag open-huis_01.jpg

Open dag

Uiteraard bent u trots op uw bedrijf. Het is belangrijk dat deze trots overgedragen wordt op uw gasten, met een event dat tot in de puntjes verzorgd wordt.

 

Collega's zijn vaak beretrots op hun bedrijf of werkplek en staan te trappelen om dit te laten zien aan familie (of zakelijke relaties). Het is een goede manier om iedereen onderling kennis te laten maken. Dit versterkt collegialiteit en zorgt voor een stabiel personeelsbestand. Een open dag is een mooi event om het thuisfront te bedanken voor hun onmisbare support.

Idee: verdeel uw open-dag over meerdere dagen (donderdag t/m zaterdag). Hierdoor kunt u uw aandacht voor relaties, familie en personeel evenredig verdelen. S4Events geeft aan elk facet de juiste communicatie mee, aangepast aan de verschillende doelgroepen. En op eigen terrein blijven de kosten buiten de WKR.

S4Events regelt de complete metamorfose van een bedrijfskantine, fabriekshal of parkeerterrein. Wij zetten de beste decorateurs, tentenbouwers, cateraars of foodtrucks in. Bovendien zorgen wij met wettelijk verplichte nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers voor een veilig evenement. Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet? Met 3D computeranimaties ziet u het eigen pand veranderen tot evenementen-locatie.

 

Alvast aan de slag met uw open dag? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

 

Check de case:  Koninklijke BAM Den Haag.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page