top of page
Online en Hybride_01.jpg

Online & Hybride

Volledig online met alleen gasten die remote het evenement bijwonen? Of toch Hybride met een lokaal publiek, aangevuld met gasten die digitaal inloggen.

 

Dat waren nog eens gekke tijden, dat iedereen thuis zat. Gelukkig is dat voorbij. Maar dat online event: dat bleek voordelen te hebben. De  technieken zijn in sneltreinvaart verbeterd. Maar veel belangrijker is de sociale acceptatie van een online of hybride event. Gasten voelen zich niet langer bezwaard om niet fysiek aanwezig te zijn.

Het is ons doel om impact te maken: zowel voor de remote- als voor de live gasten.

We hebben de juiste online tools in onze gereedschapskist. Tools om betrokkenheid te creëren bij alle gasten. Denk aan voting-apps, live inbellen of zelfs een presentator op een andere locatie. Interactie met bezoekers en feedback via second-screen wordt direct geïntegreerd in het programma. Hierdoor voelen de online gasten zich net zo welkom en betrokken als het aanwezige publiek.  En “ouderwets” netwerken? Dankzij handige apps die gebruikmaken van data om te matchen met andere bezoekers wordt dat leuker en effectiever. Maar…hoe past dit in uw organisatie? Op welke manier ontwerpt u een écht sprankelend programma? En, wie organiseert dat alles? S4Events is uw ervaren partner bij het ontwerp én de realisatie van uw online of hybride event.

 

Alvast aan de slag met uw online of hybride evenement? Vraag nu gratis een inspiratiesessie aan.

 

Check de case:  Genootschap voor eventmanagers.

Galerij

Logo_S4_200x200.png
bottom of page