Virtual VrijMiBo

Virtual VrijMiBo

Nu dat de meeste collega’s moederziel alleen thuis aan de slag zijn, zou een gezamenlijke weekafsluiting zo goed zijn voor de team-spirit. Samen borrelen in het echt zit er even niet in en virtueel proosten is ook maar een slap aftreksel, Maar niet bij S4Events!
Wij ontvangen de directeur / manager / CEO in onze studio in Haarlem of gaan bij hem/haar op bezoek. We streamen het dankwoord en de peptalk live, waarna we nog een uurtje een gezellige online-kroeg hosten. Met een echte DJ die snel inspeelt op verzoekjes, rad van fortuinlijke muziek en met een pubquiz op maat (incl. vragen over bedrijf en collega’s).
De totale kosten voor een borrel van een uur met alle techniek en DJ apparatuur bedraagt slechts € 375,=. Misschien wel het goedkoopste evenement dat ooit georganiseerd werd (elk nadeel heb z’n…).
We komen slechts met z’n tweeën (beeldtechnicus en DJ/presentator), wassen onze handjes en houden 1,5 meter afstand.

Als leuke extra is er nu de mogelijkheid om een uniek op maat gemaakt optreden te boeken van een bekende artiest. Dit concert is exclusief voor de gasten te volgen. Klein, intiem akoestisch vanuit de woonkamer van de artiest.

NO COMMENTS

POST A COMMENT