OVERONS-Case-Reinaldapark
OVERONS-Case-Reinaldapark
OVERONS-Case-Reinaldapark
OVERONS-Case-Reinaldapark
OVERONS-Case-Reinaldapark
OVERONS-Case-Reinaldapark

Case: Reinaldapark (Festival)

Aantal gasten: 100 VIP’s en 1500 reguliere gasten
Locatie: Reinaldapark Haarlem

 

Opdracht
Na jaren renovatie wordt dit grote stadspark weer het groene hart van Multicultureel Haarlem Oost. Bedenk, produceer en voer uit: een besloten VIP receptie, een originele openingshandeling en een spetterend multicultureel festival. Organiseer 3 podia met een divers entertainmentaanbod. Zorg voor alles op het gebied van techniek, sanitaire voorzieningen, catering, logistiek, beveiliging en EHBO. De bezoekers-veiligheid moet meetbaar gewaarborgd zijn en aantoonbaar conform wet- en regelgeving.

 

Resultaat
Binnen een strak tijdsbestek van slechts enkele weken heeft S4Events een compleet festival georganiseerd, met 3 podia. Ons streven is altijd om de verwachtingen van elke opdrachtgever te overtreffen. De sfeer en emotie van elk festival zit ‘m in de kleine dingen: We hebben meer side-entertainment geboekt dan opgedragen. O.a. aquaballen in de visvijver, skate clinics op de fietspaden en vechtsport op de zonneweide. Hierdoor hebben we de veelzijdigheid van het park aangetoond als benchmark voor de vele festivals die hier nog gaan volgen!

 

Referentie van Gemeente Haarlem
“De opening is perfect verlopen. Het is een fantastische dag geworden voor alle betrokkenen verdeeld over de diverse doelgroepen. De organisatietermijn was kort en het budget was strak. S4Events heeft in een korte tijd een professioneel festival georganiseerd, binnen budget.”

 

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.