OVERONS-Case-Tele2
OVERONS-Case-Tele2
OVERONS-Case-Tele2
OVERONS-Case-Tele2

Case: Tele2 (Bedrijfsfeest)

Aantal gasten: 500
Locatie: Mediacentrale, Groningen

 

Opdracht
Prijsvechter Tele2 groeit sterk in de crisisjaren. Tele2 biedt immers een kwaliteitsproduct voor een scherper tarief. Alle call-agents zijn mede debet aan dit succes. Tijdens dit bedankfeest mag het hen aan niets ontbreken, terwijl de gasten zich realiseren dat ook hier budgettaire terughoudendheid belangrijk blijft. De drie Tele2 mantra’s dienen sterk vertegenwoordigd te zijn, te weten:
Cash is King
Custumer is King
Quality is King.

 

Resultaat
Dit Cheap & Chic feest begon met drank in plastic bekertjes, een snackwand en éénmansorkest, alles door TL buizen verlicht…
De speech van de CEO was duidelijk, kostenbesparing is de troef binnen de organisatie, vanavond zijn de call-agents echter de klanten en voor de klanten van Tele2 is louter het beste goed genoeg. Met een valdoek en donder en geweld opende nu de échte feestruimte met live cooking buffetten, een groot podium met fantastische lichtshow en de beste DJ’s die Nederland voortbrengt!

 

Referentie van Tele2
Onze verwachtingen zijn overtroffen! In de dagen die volgden op dit feest hebben we erg veel bedankmails ontvangen van onze call agents. Iedereen heeft een fantastische tijd gehad. Het MT heeft genoten van het “op het verkeerde been zetten” van de collega’s en weet daardoor dat de boodschap van de mantra’s wordt herinnerd.

 

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.