EVENEMENTEN-Fusie en Overname_02-resize
OVERONS-Case-Plaxis_02-resize
OVERONS-Case-Plaxis_03-resize
OVERONS-Case-Plaxis_04-resize
OVERONS-Case-Plaxis_07-resize

Case: Plaxis (Fusie-Overname)

Aantal gasten: 130
Locatie: Lijm en Cultuur, Delft

 

Opdracht
Bentley neemt Plaxis over. Twee bedrijven die samen verder moeten. De organisatie daarvan is geen sinecure. Dit evenement is de afsluiter van een intensief jaar waarin de collega’s van beide bedrijven uitgebreid zijn gehoord en geïnformeerd. Zakelijk is inmiddels alles goed geregeld. Maar gevoelsmatig moeten de mensen nog dichter bij elkaar gebracht worden. Creëer een evenement waarbij mensen terughoudend arriveren en enthousiast weer vertrekken.

 

Resultaat
Programma’s zoals “Mindfuck” zijn niet voor niets populair. Een goede neurospecialist / mind-illusionist kan je gedachten beïnvloeden. Hij heeft met een humoristische show de collega’s ervan overtuigd dat ze al veel meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Daarna speelden slim ingedeelde subgroepen samen een kennistest. Mensen die in de toekomst meer samen gaan werken, kwamen nu alvast bij elkaar. Afsluiten deden we met een goed en duurzaam buffet en een DJ met discobingo als ijsbreker om de dansvloer te vullen. En tot slot kreeg iedereen een ananas mee: het internationale symbool voor een warm welkom!

 

Referentie van Plaxis en Bentley
De HR medewerkers hebben dit jaar keihard gewerkt om alles in goede banen te leiden. Dit slotstuk was met recht de kroning. Doordat bij alle collega’s nu de neuzen dezelfde kant opstaan, kan dit bedrijf als échte eenheid verder. De aftermovie spreekt voor zich (even naar beneden scrollen).

 

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.