OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq
OVERONS-Case-Mediq

Case: Mediq (Sinterklaas)

Aantal gasten: 2000
Locatie: Ouwehands Dierenpark

 

Opdracht
Elk jaar nodigt Mediq apothekersorganisatie de kinderen van hun medewerkers uit voor een groots Sinterklaasfeest op locatie. Eerdere edities vonden plaats bij het Dolfinarium, Ouwehands dierenpark, Duinrell, ’t Spant en in de Jaarbeurs.
De jaarlijkse opdracht is om 1000 kinderen en 1000 ouders een onvergetelijk Mediq feest te bezorgen. Samen met Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Resultaat
Het fijne van een vaste relatie is dat je aan een half woord genoeg hebt en dat je elkaar blind kunt vertrouwen. Mediq laat het volledige voortraject – communicatie en de volledige uitvoer over aan S4Events. Resulterend in een ieder jaar nog spectaculairder en feestelijker Mediq Sinterklaasevenement. Met muziek, vertier en amusement. Met blije kinderen, blije ouders en een blije opdrachtgever.

 

Referentie van Mediq
“S4Events maakt voor ons de vertaalslag van wilde ideeën naar praktische uitvoer. S4Events ontzorgt ons tijdens het bedenken, het voorbereiden en het uitvoeren van het evenement. Met 1.000 onbezonnen kinderen en 1.000 bezorgde ouders moet je op elke situatie voorbereid zijn!”

 

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.