TukTuk Zeeland
TukTuk Zeeland
Solex tour
Excursie Neeltje Jans
Beachclub diner en feest
Our Seaside diner en feest
Our Seaside diner en feest

Case: IMCD (weekend weg)

Aantal gasten: 150
Locatie: Hotel Zeeuwse stromen i.c.m. strandpaviljoen OS

 

Opdracht
IMCD is een beursgenoteerd bedrijf en een wereldwijde specialist in de verkoop, distributie en toepassing van chemicaliën en voedingsmiddelen. Binnen Nederland en België heeft het diverse vestigingen met een moderne organisatiestructuur. Organiseer een exclusief programma dat voor alle vestigingen goed bereikbaar is. Plan diverse activiteiten zodat de collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Spannende activiteiten die ook voor “gewone mensen” gemakkelijk uitvoerbaar zijn én een educatief onderdeel.
Het gala avondprogramma moet gekenmerkt worden door excellent eten en drinken en entertainment op hoog niveau. Alle locaties moeten binnen steenworp afstand van elkaar zijn, de juiste capaciteit hebben en 100% exclusief voor IMCD.

Resultaat
Voor de derde keer op rij mocht S4Events het weekendje-weg organiseren voor IMCD. Dit keer vonden we de perfecte combinatie van hotel, activiteiten en dinerlocatie in Zeeland. We werden aangenaam verrast door prachtig weer in oktober, waardoor de tuk-tuk tour uitgebreid werd met solexen. De zonsondergang was exact getimed met het aperitief op het terras. Het diner was van een hoog niveau en het feest ging door tot in de kleine uurtjes.

Referentie van IMCD
S4Events organiseert reeds vele jaren het weekendje weg. S4Events onderhandelt voor ons de beste prijs, ontzorgt volledig in het voortraject én tijdens het evenement zelf, zodat de leden van de feestcommissie gewoon mee kunnen doen. Bovendien wisten we van tevoren al dat het in orde zou zijn. We zijn immers gaan proefeten in het restaurant en zelfs van tevoren gaan slapen in het hotel!

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.