OVERONS-Case-IGMA-K5
OVERONS-Case-IGMA-K5
OVERONS-Case-IGMA-K5
OVERONS-Case-IGMA-K5
OVERONS-Case-IGMA-K5

Case: IGMA K5 (Familiedag)

Aantal gasten: 500
Locatie: Eigen havenkade in Amsterdams Westelijk havengebied

 

Opdracht
Onthul en presenteer IGMA’s nieuwste trots: De K5. Dit is een enorme havenkraan en de vijfde in de vloot. Iedereen is welkom om dit mee te maken, collega’s, partners en kinderen. Zorg voor een spectaculaire openingsshow, een tent voor alle gasten, eten drinken en entertainment. De presentatie van de K5 moet een feestje worden.

 

Resultaat
De drie drijvende kranen (K3, K4 en K5) komen aanvaren, de K5 is duidelijk het grootst, geflankeerd door de K3 en K4. Op overweldigende muziek voeren deze 3 machines een sierlijke choreografie uit , een gracieuze kranendans, perfect synchroon. De grijpers van de kranen zijn gevuld met ballonnen en zij storten hun lading uit boven de hoofden van de toeschouwers!
Het feest wat daarna volgde was gezellig met eten en drinken én entertainment voor de jongsten en de volwassenen. Gelukkig was de tent groot en goed verwarmt. Na de openingsshow begon het enorm te regenen

 

Referentie IGMA
De samenwerking met Sven Steverink bestaat al vele jaren en dat is niet voor niets. De plannen zijn altijd origineel, de evenementen altijd vlekkeloos en de veiligheid altijd gewaarborgd. Ook het budget wordt altijd streng bewaakt, dus zeggen wij graag: tot de volgende keer!

 

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.