OVERONS-Case-Bentley
OVERONS-Case-Bentley
OVERONS-Case-Bentley
OVERONS-Case-Bentley
OVERONS-Case-Bentley_07

Case: Bentley (Uitje)

Aantal gasten: 50
Locatie: Forteiland IJmuiden

Opdracht
Bentley Systems Europe B.V is een software-ontwikkelaar met een moderne organisatiestructuur. Organiseer een originele locatie, lekker eten en diverse teambuilding  activiteiten zodat de collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Bentley wil spannende activiteiten die ook voor “gewone mensen” gemakkelijk uitvoerbaar zijn. Bentley zoekt een ruige buitenlocatie maar wil tóch onafhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Bentley probeert in al zijn doen en laten MVO georiënteerd te zijn. Ook bij dit evenement is de uitstraling van een maatschappelijk belang een pré.

Resultaat
Het Forteiland IJmuiden is een unieke wereld-erfgoed locatie in Noord Holland, bovendien wordt met elke boeking Unesco gesteund. De Bentley collega’s werden uitgedaagd, het teamgevoel werd versterkt en het adrenaline niveau werd verhoogd. Uiteraard afgesloten met een gezellig diner.

Referentie van Bentley Systems Europe B.V.
S4Events organiseert reeds vele jaren het jaarlijkse personeels-event. Elk jaar brainstormen we samen om weer iets volledig nieuws te bedenken. S4Events onderhandelt voor ons de beste prijs, ontzorgt volledig in het voortraject én tijdens het evenement zelf, zodat de leden van de feestcommissie gewoon mee kunnen doen met alle collega’s.

 

Laat uw gegevens achter en ontvang een prijscalculatie.