Over ons

Wij ontwikkelen, produceren en regisseren de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven en overheid: van personeelsfeest tot fundraising-gala, van bedrijfsopening tot productintroductie en van vakbeurs tot weekendje-weg. Ons kantoor staat in Haarlem, maar ons werkgebied is heel Nederland. Hier vindt u een overzicht van enkele cases. Wilt u direct met uw evenement aan de slag? Bel ons voor een afspraak, we komen graag vrijblijvend naar u toe, met een hoofd vol ideeën en een laptop vol foto’s.

ONZE KERNWAARDEN

Persoonlijk

Van de eerste brainstormsessie t/m de succesvolle uitvoer wordt u persoonlijk begeleid door één en dezelfde event manager. Geen overdracht van verantwoordelijkheid, geen ruis op de lijn. Tijdens het event kunt u zelf mee-feesten/ vergaderen/ spreken/ dineren. De organisatie is in handen van uw S4Events vertrouwenspersoon.

Creatief

S4Events maakt een verfrissend maatplan o.b.v. uw doelgroep en doelstelling. Wij schaven net zo lang totdat het 100% naar wens is. Pas dan volgt er een contract en een handtekening. Tot die tijd is alles gratis en vrijblijvend.

Ontzorg

Wij zijn er bij tijdens de voorbereidingen, tijdens het evenement en tijdens de evaluatie. U kunt alles aan ons overlaten. Tijdens de voorbereidingen gaat u door met uw eigen werk. S4Events managed het project en ziet niets over het hoofd.

Vakkundig

Ieder z’n vak. Laat de organisatie van uw live communicatie over aan een specialist.

Prijsbewust

S4Events heeft wél de kennis en kunde, maar niet de overhead. S4Events zorgt bovendien met originele ideeën en slimme tools, dat uw investering aantoonbaar rendeert.

Onafhankelijk

Weten welke locatie, cateraar of artiest waarin uitblinkt is ons vak. Wij zoeken de beste match voor uw doelgroep, doelstelling en budget. Onze ervaring leert ons welke combinatie werkt en welke niet…

 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Download dan hier nog veel meer relevante informatie.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN    Eigen locatieExterne locatie