Koortsvrij in nieuwsbrief eventplanner.nl

Koortsvrij.nl

Koortsvrij in nieuwsbrief eventplanner.nl

Artikel op eventplanner.nl

S4Events bv lanceert Koortsvrij.nl

De WHO meldt dat 89,9% van de corona-geïnfecteerden koorts heeft. Door temperatuurmeting met een thermische camera bij de toegangscontrole, zijn aanwezigen significant veiliger. Het kan zijn dat een gast bij een evenement zich niet ziek voelt en dus onbezorgd de triage passeert. Een warmtebeeldcamera zal in 9 van de 10 gevallen deze gast wél identificeren.

Medewerkers zullen deze bezoeker vriendelijk aanspreken. Zijn er nog meer ziekteverschijnselen? Een controlemeting met een oorthermometer kan 100% duidelijkheid geven of zij de bezoeker moeten vragen dit evenement niet te bezoeken.

De Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens heeft deze vorm van gezondheidscheck goedgekeurd binnen de AVG, vooropgesteld dat gegevens niet bewaard worden. Het beste laat je dit uitvoeren door een extern bedrijf dat geen enkele connectie heeft met de bezoekers-registratie.

Ken je het nog van vroeger? De eerste metaaldetectoren bij discotheken? Het was even wennen bij de ingang, maar eenmaal binnen voelde je je veiliger. Het creëren van een positief sentiment bij bezoekers is waarin de evenementenbranche uitblinkt, ook in deze tijden. Elke gast voelt zich veiliger, wetende dat hij/zij op een koorstvrije plek is.

De apparatuur is weggewerkt in een design zuil: een echte eye-catcher die van elk logo voorzien kan worden.

NAW registratie, tijdslot-reserveringen, desinfectiepunten, eenrichtingsverkeer, gratis mondkapjes, triage én koortsregistratie: kom er maar eens om bij bouwmarkt of grootgrutter!

Evenementen veiliger dan winkels? Yes we can!

Meer informatie: www.koortsvrij.nl

Foto door: www.nunesdosanjos.com

NO COMMENTS

POST A COMMENT