Evenementen veiliger dan winkels? Yes we can!

Evenementen veiliger dan winkels? Yes we can!

De WHO meldt dat 89,9% van de corona-geïnfecteerden koorts heeft. Door temperatuurmeting met een thermische camera als onderdeel van de toegangscontrole, zijn aanwezigen significant veiliger. Het kan zijn dat een gast bij een evenement zich niet ziek voelt en dus onbezorgd de triage passeert. Een warmtebeeldcamera zal in 9 van de 10 gevallen deze gast wél identificeren.

Medewerkers van koortsvrij.nl zullen deze bezoeker vriendelijk aanspreken. Zijn er nog meer ziekteverschijnselen? Een controlemeting met een oorthermometer kan 100% duidelijkheid geven of zij de bezoeker moeten vragen deze locatie niet te bezoeken. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft deze vorm van gezondheidscheck goedgekeurd binnen de AVG, vooropgesteld dat gegevens niet bewaard worden. Het beste laat je dit uitvoeren door een extern bedrijf dat geen enkele connectie heeft met de bezoekers-registratie.

Positief sentiment
‘Ken je het nog van vroeger? De eerste metaaldetectoren bij discotheken? Het was even wennen bij de ingang, maar eenmaal binnen voelde je je veiliger. Het creëren van een positief sentiment bij bezoekers is waarin de evenementenbranche uitblinkt, ook in deze tijden. Elke gast voelt zich vrijer, wetende dat hij/zij op een veilige plek is’, aldus Sven Steverink, eigenaar van koortsvrij.nl. ‘

NAW registratie, tijdslot-reserveringen, desinfectiepunten, eenrichtingsverkeer, gratis mondkapjes, triage én koortsregistratie: kom er maar eens om bij bouwmarkt of grootgrutter!
Evenementen veiliger dan winkels? Yes we can!’

NO COMMENTS

POST A COMMENT